jueves, 6 de octubre de 2011

Ments obtuses recorren Ca la Vila

Seria un xiquilleria si no fora pel rere fons que deixa veure una manca de pluralitat democràtica i un menyspreu a la diversitat ideològica que a hores d’ara encara es vislumbra en certes actituds caciquils i dominants que tenim a la nostra terreta.
Ahir pel matí, sobre les 13:30 hores, vaig penjar a l’entrada de Ca la Vila de Llíria un cartell anunciant la festa dels valencians del 9 d’Octubre i la manifestació que diverses entitats cíviques, socials, sindicals i polítiques hem organitzat per al mateix diumenge 9 d’Octubre a les 18 hores des de la Plaça de Sant Agustí a València.

El cartell el vaig ubicar junt un altre que hi havia en el mostrador de l’entrada que anunciava la setmana taurina (que ja duia uns dies penjat), lloc on han estat ubicats altres cartells anunciadors d’altres esdeveniments socials, culturals, cívics i religiosos.

La sorpresa ha sigut que hui pel matí, quan torne anar a Ca la Vila, el cartell del 9 d’Octubre havia desaparegut i havia estat trencat i tirat a un contenidor de paper.

Quin mal haurà fet este cartell em preguntava? Supose que el d’enguany ha estat un cartell molt transmissor i amb una potència comunicativa fora de lloc, ja que la càrrega psicològica que deu haver despertat en l’individu o individus que el varen fer fora arrancant-lo, trencant-lo i tirant-lo al contenidor, ha estat seguida d’una por insuperable i desmesurada de que qualsevol ciutadà que entrara en Ca la Vila el poguera veure, comprovant que el País Valencià està viu i que no sols existeix el mon feliç del PP i la manipulació de Canal 9.

Segurament és un acte reflex propi de ments obtuses propi d’altres èpoques. Però que anem a fer, tenim el que tenim. Açò és una mostra més per a la indignació que molts ciutadans senten de ser menyspreats i trepitjats per uns poders corromputs que ens han arruïnat i que encara volen que paguem els plats trencats.

Nosaltres, que som gent com tu, des d’Iniciativa-Compromís, continuarem treballant en positiu i fent propostes de futur per a Llíria i per al País Valencià, ja que esta és la millor vitamina i remei contra les ments obtuses que resten per curar.